Presentation av styrelsen:

Ordförande: Johan Risberg

Ledamöter: Kasra Ashhami (Vice ordförande, ordförande i internationella rådet, styrelsemedlem i IFMA/WMC Executive board), Hans Edström (Förbundets kassör, ordförande i Mångfald & jämställdhetskommittén),  Fredrik Johnson (Ordförande i domarkommittén, ordförande i disciplinkommittén, ordförande i anti dopings kommittén, Sverige representant i IFMA Technical Commission), Magdalena Kowalczyk (Förbundets sekreterare, PR, kommunikation & webb), Rasmus Svensson (Ordförande i landslagsrådet),  Anna Saldes Persson (Ordförande i utbildningskommittén).

Suppleanter: Teemu Lehtinen (Ordförande i sanktionsrådet),  Nicole Kaiser (Ordförande i ungdom & utvecklingsrådet, Sverige representant i IFMA Youth Commission),  Erik Bengtsson

Förbundsordföranden, Johan Risberg, invald mars 2016

Johan började med MuayThai tidigt 80 tal, med en bakgrund  i Judo/Karate/ Boxning, Invalt i SMTF styrelse från tidigt 90 tal till 2012 (med något litet avbrott) 

Idag driver han Lejonkulan, GBG Muay Thai.

Ledamot, Magdalena Kowalczyk, invald mars 2013

Magdalena har tränat thaiboxning sedan 2001, och tävlade 2003-2009. 2007 vann hon IFMA VM i 67 kg. Till vardags är hon projektledare på en reklambyrå och ibland Athena i TV4s Gladiatorerna. I styrelsen har hon marknadsansvaret. Hon tränar på Allstars training center och Tip/Vallentuna Boxing Camp och är även erfaren poängdomare.

Ledamot, Lena Olsson, invald mars 2014

Lena är ordförande i Fighter Muay Thai förening i Göteborg. Hon har tidigare engagerat sig i tävlingsarrangemang genom att bland annat ansvara för FMT Open och Muay Thai Arena. Hon är team manager för det svenska muayhailandslaget och arbetar nära med förbundskaptenen. Lena har en bakgrund inom restaurangbranschen men har bytt bana och jobbar idag som testledare inom telekom-branschen.

Ledamot, Hans Edström, invald mars 2013

Ansvarig för utveckling av demokrati och mångfaldsfrågor är Hans. Han har tränat och instruerat muaythai i knappt 15 år och var tidigare aktiv som instruktör och styrelseledamot för Vaggeryd Muaythai och Slagskeppet. Han är även aktiv som domare sedan 2007. Tidigare har Hans tränat brottning och boxning men även provat på taekwondo, hapkido, aikido och bjj. 2013 var Hans en av grundarna till Odenplan Fightgym och är ansvarig instruktör för tävlingsgruppen. Samma år2013 blev han invald i SMTFs styrelse som suppleant och 2014 som ordinarie ledamot på mandatperioden två år. Till vardags arbetar Hans som konsult med fokus på projekt och organisationsutveckling.

Ledamot, Kasra Ashhami, invald mars 2015

Som ordförande för internationella rådet ser vi Kasra. Han är en man med många strängar på sin lyra. Sedan 1992 har han pyssla
t med muaythai, både som utövare, tränare samt coach. Han tillhör Vallentuna Boxing Camp IF. Sedan 2003 sitter han i IFMA/WMC Executive board som nordisk representant och samarbetar med ett flertal nationella förbund och aktörer. Kasra agerade som Team Manager för den Svenska Landslaget mellan 2003 och 2008. Han har medverkat i omorganiseringen av den svenska domarkåren, skrivit delar av det Svenska regelverket i Thaiboxning samt agerat som event producent för bl.a. 3 SM, 1 NM och flertalet professionella Thaiboxningsevents.

Ledamot, Rasmus Svensson, invald mars 2015

Aktiv inom Muaythai i över 20 år och innan dess aktiv inom boxningen. Var bl.a med och startade Malmö Muay Thai år 1999 och varit med och drivit föreningen som tränare/styrelseledamot fram till årsskiftet 2015/16. Numera driver han Öresund Muay thai Camp.