Styrelsens sammansättning

Nicole Kaiser

Förbundsordföranden invald 2019

  • Ordförande i SMTF
  • Sverigerepresentant i IFMA Youth Commission

Nicole Kaiser har varit aktiv inom thaiboxningen sedan 2015, har suttit i styrelsen för Odenplan Fightgym sedan 2018 samt är ordförande för dito sedan 2019. Vidare är Nicole verksam som aktiv domare och dömer både nationellt och internationellt. Till vardags arbetar hon som statsvetare.

Clara Wetzelmayr

Ledamot invald 2020

Clara Wetzelmayr har tidigare varit styrelseledamot i Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Driver sedan tio år tillbaka thaiboxningsklubben OneChai Muaythai tillsammans med hennes man, Peter Wetzelmayr. Genom åren har Clara innehaft rollen som matchmaker och eventarrangör och har således arrangerat fler än femtio tävlingar både på klubbnivå och på högre nivå.

Hennes ambition är att vara med och utveckla Sveriges juniorer, våra framtida mästare.

Rasmus Svensson

Ledamot invald 2015

  • Ordförande i landslagsrådet
  • Förbundskapten för junior- och seniorlandslagen tillsammans med förbundstränare Joakim Karlsson

Rasmus Svensson har varit aktiv inom thaiboxningen i över 20 år och dessförinnan varit aktiv inom boxningen. Har bland annat varit med och startat Malmö Muaythai år 1999, och varit med och drivit föreningen som tränare och styrelseledamot fram till årsskiftet 2015/16. Numera driver han Öresund Muaythai Camp.

Göte Östby

Ledamot invald 2021.

Information kommer inom kort.

Ana Saldes Persson

Ledamot (tidigare suppleant och valdes in i styrelsen 2019 efter Lena Olssons avgång)

  • Ordförande i utbildningskommittén

Ana Saldes Persson är 40 år och bor i Falun sedan 2005. Till vardags arbetar hon som lärare i språk (engelska och spanska). Ana tränade thaiboxning under åren 2011-2013 och var därefter med och startade Sak Yant Muaythai 2016. På föreningsnivå är hon aktiv i styrelsen och ansvarig tränare för tjejpassen.

Vidare är Ana utbildningsansvarig inom förbundet och har även assisterat landslagets team manager under t.ex. SM 2019.

Livia Malmborg Nygaard

Ledamot invald 2021

Livia Malmborg Nygaard är 33 år gammal, uppvuxen i Sundsvall men hemmahörande i Malmö sen ett decennium tillbaka. Arbetar till vardags som gymnasielärare.

Hittade till thaiboxningen 2012 men har satsat de senaste 4 åren. Gjorde proffsdebut 2019 och har nu gått 25 stycken matcher. Tävlar för klubben Malmö Muay Thai och är styrelseledamot i klubbens styrelse. Tycker arbetet med likabehandling är oerhört viktigt och hon vill verka som en positiv förebild inom det området för andra utövare inom sporten.

Ewin Ates

Suppleant invald 2020

Ewin Ates har varit aktiv inom thaiboxningen sedan drygt tio år tillbaka. Hon är flerfaldig svensk mästarinna och tävlar på landslagsnivå sedan 2019. Till vardags jobbar Ewin som behandlar på ett HVB i Lund.

Anders Åkersson

Suppleant invald 2021

Information kommer inom kort.

Rahima Ortac

Suppleant invald 2021

Information kommer inom kort. 

Jakob Lundberg

Suppleant invald 2021

Jakob Lundberg började med thaiboxning 2010 och sitter med i styrelsen för Borlänge kampsportsförening. 2015 utbildade han sig till domare och tränare av SMTF. Utöver hans engagemang för thaiboxning har han även en kandidatexamen i idrottsvetenskap och pågående masterstudier vid Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm.

Erik Bengtsson

Suppleant invald 2022

Information kommer inom kort. 

Niklas Borglund

Suppleant invald 2022

Information kommer inom kort.