Presentation av styrelsen:

Johan Risberg
Johan Risberg

Förbundsordföranden invald mars 2016

Johan började med MuayThai tidigt 80 tal, med en bakgrund  i Judo/Karate/ Boxning, Invalt i SMTF styrelse från tidigt 90 tal till 2012 (med något litet avbrott).

Idag driver han Lejonkulan, GBG Muay Thai.

Kasra Ashhami
Kasra Ashhami

Ledamot invald mars 2015

 • Vice ordförande SMTF
 • Ordförande I internationella rådet
 • Internationell koordinator SMTF
 • Exekutiv styrelsemedlem IFMA/WMC

Kasra Ashhami är 47 år och arbetar som affärsutvecklare på Klavio Invest. Hans kampsportsbakgrund startade 1983 i Täby Karateklubb. År 1989 gick resan vidare till Östermalms Hapkido & Taekwondo och 1992 vidare till Krister Bergenhalls Järfälla Thaiboxning. Från 1996 fram tills nu har kamsportsresan stannat på Vallentuna Boxing Camp IF (VBC Sportcenter). Där har han agerat både som tränare, tävlande och coach samt drivit föreningen framgångsrikt mellan 2003 och 2012 tillsammans med Mats Söderström.

Sedan 2003 sitter han i IFMA/WMC exekutiva styrelse och samarbetar med ett flertal nationella förbund och arrangörer. Han var team manager för det svenska landslaget mellan 2003 och 2008 och medverkat i organiseringen av den svenska domarkåren 2003 – 2007. Kasra har varit med och format tillsynsförfarandet tillsammans med Kampsportsdelegationens.

Som eventarrangör och match-maker har Kasra bl.a. producerat 3 SM, 1 NM, ett 50-tal klubbtävlingar samt 20-tal Tv-sända event såsom K-1 Scandinavia, Rumble of the Kings, Glory m.m.

Har ambition att finslipa förbundets organisation, öka A-klass matcherna i Sverige samt få ut svenska eliten till större internationella evenemang.

Fredrik Johnson
Fredrik Johnson

Ledamot

 • Ordförande I domarkommittén
 • Ordförande I antidopingkommittén
 • Ordförande I diciplinskommittén
 • Ordförande I tekniska rådet
 • Styrelse post i IFMA technical commission

Fredrik Johnson är idag 53 år och arbetar på Mycronic som laseringenjör. Han har varit engagerad inom thaiboxningen sedan 1986, och tävlat inom kickboxning, thaiboxning och boxning. Han var med och utformade den svenska domarkåren samt varit styrelseordförande 2010-2013.

Fredrik är aktiv domare och ansvarar för sportens regelverk samt utbildningen av domare i Sverige. Han är en internationell domare sedan 2006 och sedan 2010, inbjuden ITO för IFMA. På VM brukar han ansvara för ena tävlingsringen samt utbilda andra domare. Han har en ambition att höja den redan internationellt erkänt duktiga domarkåren i Sverige.

Hans Edström

Ledamot invald mars 2013

 • Förbundets kassör
 • Ordförande i Mångfald & jämställdhetskommittén

Ansvarig för utveckling av demokrati och mångfaldsfrågor är Hans. Han har tränat och instruerat muaythai i knappt 15 år och var tidigare aktiv som instruktör och styrelseledamot för Vaggeryd Muaythai och Slagskeppet. Han är även aktiv som domare sedan 2007. Tidigare har Hans tränat brottning och boxning men även provat på taekwondo, hapkido, aikido och bjj. 2013 var Hans en av grundarna till Odenplan Fightgym och är ansvarig instruktör för tävlingsgruppen. Samma år2013 blev han invald i SMTFs styrelse som suppleant och 2014 som ordinarie ledamot på mandatperioden två år. Till vardags arbetar Hans som konsult med fokus på projekt och organisationsutveckling.

Magdalena Kowalczyk
Magdalena Kowalczyk

Ledamot invald mars 2013

 • Förbundets sekreterare,
 • PR, kommunikation, IT & webb

Sverige representant IFMA female commissionMagdalena har tränat thaiboxning sedan 2001, och tävlade 2003-2009. 2007 vann hon IFMA VM i 67 kg. Till vardags är hon projektledare på en reklambyrå och ibland Athena i TV4s Gladiatorerna. I styrelsen har hon marknadsansvaret. Hon tränar på Allstars training center och Tip/Vallentuna Boxing Camp och är även erfaren poängdomare.

Rasmus Svensson

Ledamot invald mars 2015

 • Ordförande i landslagsrådet

Aktiv inom Muaythai i över 20 år och innan dess aktiv inom boxningen. Var bl.a med och startade Malmö Muay Thai år 1999 och varit med och drivit föreningen som tränare/styrelseledamot fram till årsskiftet 2015/16. Numera driver han Öresund Muay thai Camp.

Anna Saldes Persson

Ledamot (Var suppleant och valdes in i styrelsen 2019 efter Lena Ohlsons avhopp)

 • Ordförande i utbildningskommittén
Teemu Lehtinen

Suppleant

 • Ordförande i sanktionsrådet

Besitter många års thaiboxningserfarenhet och kommer från klubben Slagskeppet. Teemu har även flera års vana av styrelsearbete.

Nicole Kaiser

Suppleant

 • Ordförande i ungdom & utvecklingsrådet,
 • Sverige representant i IFMA Youth Commission,

Aktiv inom thaiboxning sedan 2015, har suttit i styrelsen för Odenplan Fightgym sedan 2 år tillbaka samt är ordförande sedan 1 år tillbaka. Suppleant i SMTF sedan 1 år tillbaka.

Nicole är även domare och har dömt flitigt i Stockholm samt under VM i Bangkok (utsänd av SMTF) och EM i Minsk (ITO dvs IFMA-domare), samt till månadsskiftet jan/feb 2020 även gästdomare på Baltic Muaythai Open. Till vardags arbetar Nicole vid Försvarsmaktens Högkvarter.

Erik Bengtsson

Suppleant

 • Ordförande i talangrådet