Tävlingskort

För att få lov att tävla måste du inneha SB&K:s tävlingskort och tillhöra en klubb ansluten till SMTF. Från den 1 januari 2012 registreras alla matcher i SMTF:s digitala rankingsystem, vilket ersätter att man tidigare hade en matchbok.

Alla nya svenska tävlingsresultat bokförs digitalt i vårt rankingsystem (som ännu inte finns tillgängligt online, men det kommer inom en snar framtid) i samband med tävlingsrapporten som arrangören skickar in till förbundet, vilket gör att vi får fram en aktuell ranking för svenska fighters. Så snabbt vi kan kommer vi att föra in tidigare resultat, med hjälp av de fighters som vill få in sin fullständiga record i systemet. Mer info om hur kommer. Detta gäller även om man går matcher utomlands.

• Tävlingskortet från SB&K beställer du här. Alla frågor kring Tävlingskortet besvaras av SB&K Kansli på kanslist@budo.se .

• Vad kostar det? Alla klubbar får en räkning vid slutet av året där vi debiterar 100 kronor per ny fighter (200 kronor om denne begärt ut matchbok för att kunna gå matcher utomlands).
Fighters som redan är tävlingsaktiva och har matchböcker sen det gamla systemet betalar inget.

* Vad händer om jag blir av med mitt tävlingskort vid match (t.ex. på grund av KO) ?

Beroende på händelsen, tar tävlingsläkaren eller tävlingsarrangören Ditt tävlingskort och sänder det till Kansliet i Stockholm. När Din ”karenstid” är slut, har Du rätt att få tillbaka Ditt tävlingskort och kan då tävla igen. Mer om detta, eller frågor Du har, besvaras av Kansliet på e-mail adress kanslist@budo.se .

*Nytt ifrån SMTF!

Alla Thaiboxare ifrån Norge som ska tävla på svensk mark måste numera visa upp ett giltigt Tävlingskort för att kunna delta i tävlingar.