Hej nu är det bara dagar kvar till den efterlängtade vinterveckan som detta året går av stapeln uppe i Umeå. Lördagen den 18 Januari intar Sverige eliten från 17 olika idrotter den charmiga staden med dess 80000 invånare, och förbundet har stora förhoppningar på att just Thaiboxningen kommer att imponera och visa att just vi är en högst trolig kandidat för sporternas finrum de Olympiska spelen.

Vi vet att det är många som har undrat och detta året så kommer Sm att arrangeras i Exel arena med ljud och ljus så vi kommer att få se ett väl anordnat arrangemang i en lokal som rymmer 1200 åskådare.

Vi samarbetar med det exklusiva Hotell Uman som ligger ca 2,5 km ifrån Exel Arena, vid bokning ange koden: Thaiboxning för att erhålla rabatter enligt överenskommelser.

https://www.nordicchoicehotels.se/clarion-collection/clarion-collection-hotel-uman/?utm_source=google&utm_medium=places&utm_campaign=cc&gclid=CMrnnpqR7rsCFclQ3god_HcAdQ

 

Schema:

08.00 – 10.00 Invägning på hotellet, vi kommer att ha tillgång till bastu både på hotellet och i Exel Arena.

10.00 Läkarundersökning

14.30 Domar och coach genomgång i Exel Arena.

16.00 Matchstart

 

Den första matchen kommer att sändas live på Svt, övriga matcher kommer sedan att sändas live via Webben på Svt play och totalt så blir det 18 stycken finaler.

Det kommer att finnas anslutningsbussar från hotellet till arenan och för er som tänker åka med tåg upp till Umeå så har Sj en mycket fördelaktig rabatt för alla fighters, funktionärer och coacher mer info om det hittar ni på länken här under.

http://www.rf.se/Arbetsrum/SM-veckanvinter/Boendeochresa/

Det kommer att finnas möjlighet till att ha sin egen ingångslåt, då ska antingen en USB sticka med endast eran låt på medtas eller så mailar ni ert låtval till; Peter.A.Lundberg@gmail.com

Med varma hälsningar SMTF