Tävlingskalender

Håll koll på förbundsevenemang & klubbtävlingar

Skapa evenemang

Här kan du lägga till din klubbs tävling.

Tävlingskalender

Håll koll på evenemang & klubbtävlingar här.

Det Svenska mästerskapet.

Hej nu är det bara dagar kvar till den efterlängtade vinterveckan som detta året går av stapeln uppe i Umeå. Lördagen den 18 Januari intar Sverige eliten från 17 olika idrotter den charmiga staden med dess 80000 invånare, och förbundet har stora förhoppningar på att just Thaiboxningen kommer att imponera och visa att just vi är en högst trolig kandidat för sporternas finrum de Olympiska spelen.

Vi vet att det är många som har undrat och detta året så kommer Sm att arrangeras i Exel arena med ljud och ljus så vi kommer att få se ett väl anordnat arrangemang i en lokal som rymmer 1200 åskådare.

Vi samarbetar med det exklusiva Hotell Uman som ligger ca 2,5 km ifrån Exel Arena, vid bokning ange koden: Thaiboxning för att erhålla rabatter enligt överenskommelser.

https://www.nordicchoicehotels.se/clarion-collection/clarion-collection-hotel-uman/?utm_source=google&utm_medium=places&utm_campaign=cc&gclid=CMrnnpqR7rsCFclQ3god_HcAdQ

 

Schema:

08.00 – 10.00 Invägning på hotellet, vi kommer att ha tillgång till bastu både på hotellet och i Exel Arena.

10.00 Läkarundersökning

14.30 Domar och coach genomgång i Exel Arena.

16.00 Matchstart

 

Den första matchen kommer att sändas live på Svt, övriga matcher kommer sedan att sändas live via Webben på Svt play och totalt så blir det 18 stycken finaler.

Det kommer att finnas anslutningsbussar från hotellet till arenan och för er som tänker åka med tåg upp till Umeå så har Sj en mycket fördelaktig rabatt för alla fighters, funktionärer och coacher mer info om det hittar ni på länken här under.

http://www.rf.se/Arbetsrum/SM-veckanvinter/Boendeochresa/

Det kommer att finnas möjlighet till att ha sin egen ingångslåt, då ska antingen en USB sticka med endast eran låt på medtas eller så mailar ni ert låtval till; Peter.A.Lundberg@gmail.com

Med varma hälsningar SMTF

Fler inlägg

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för…

Protokoll från styrelsemöte januari 2024

Nu finns mötesprotokollet från januari månad tillgänglig…

Kommande events

february

No Events

march

09mar12:4620:46Allstars Fight NightSolna

april

06apr12:4920:49SFG Muay thai battleGävle

Detta är SMTF

Svenska Muaythaiförbundets styrelse är vald av medlemmarna och arbetar för att organisera och främja sporten och tillgodose sina medlemmars intressen.

SMTF är anslutna till det internationella förbundet IFMA (International Federation of Muaythai Associations) som består av 130 medlemsländer fördelat på samtliga kontinenter. IFMA tilldelades fullt erkännande av IOC (International Olypmic Committee) under 2020 efter att ha varit delvis erkända sedan 2016 (mer information finns här).

Därmed tilldelades muaythai en plats vid The World Games som arrangeras var fjärde år. På grund av covid-19 har TWG flyttats fram från 2021 till 2022 då det arrangeras i Birmingham, USA.

Under 2021 beslutade EOK (Europeiska Olympiska Kommittéen) att muaythai utgör en av sporterna vid European Games 2023.

Läs mer

Nyheter från SMTF

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för deltagande i JSM-2024 Medgivande-fran-malsman-galler-alla-juniorer 

SMTF genomför utbildningshelg i Luleå

Som en del i SMTF satsning att öka den geografiska…

SMTF - månadsrapport december 2023

Nu finns SMTF:s rapport från december ute. Månadsrapport december 2023…

Kontakta oss

info@muaythai.se

Adress

Ölandsgatan 42, 3 tr
116 63 Stockholm