Svenska Muaythaiförbundet bjuder in till sin första tränarutbildning. Kursen kommer vara en s.k. steg 1-utbildning d.v.s. en grundkurs.

Steg 1-utbildning (grundkurs) tränarutbildning

Målgrupp:
Nya klubbar i Sverige som har en vilja att utveckla sin thaiboxning i den riktning förbundet anser är grundläggande muaythai. I mån av plats även för de klubbar som haft verksamhet under en längre tid men som har ett utbildningsbehov av nya ledare.
Syfte:
Att lära ut grunderna till framgångsrik muaythai samt att ge klubbarna en bra grund att stå på när det gäller att lära ut teknik mm. Även att starta en breddsatsning för att på sikt öka konkurrensen och ge nya klubbar verktyg för att i framtiden vara med och hävda sig på ex SM.


Innehåll: Grundläggande tekniker samt kortare information om vad förbundet står och verkar för. Kursen innehåller 3 st. teknikpass så ta med utrustning ( handskar , benskydd , tandskydd osv.). Fullständigt program kommer tillsammans med kallelse.
När: 2-3 mars 2013, vid stort intresse kör vi dubbla kurser 1-3 mars ange gärna därför om ni önskar fred- lörd eller lörd-sönd.
Var: Bosön, riksidrottsförbundets utvecklingscenter.
Kursledare är Joakim Karlsson talangansvarig i förbundet och Jörgen Kruth förbundstränare.
Kostnad: 1300 kr med övernattning och helpension ( del i 4 bäddsrum) 750 för kurs utan mat och boende.

Samtliga som gått kursen erhåller diplom/intyg som är bra att visa elever, hemkommun m.m.

Max 2 deltagare per klubb, skulle det finnas platser kvar kommer vi att meddela detta.

Anmälan senast 31 januari till

Välkomna!
Svenska Muaythaiförbundet