Tävlingskalender

Håll koll på förbundsevenemang & klubbtävlingar

Skapa evenemang

Här kan du lägga till din klubbs tävling.

Tävlingskalender

Håll koll på evenemang & klubbtävlingar här.

Förbundsstyrelsen beslutar om ny Landslagsorganisation

Vid förbundsstyrelsen möte 29 juni 2014, beslutades att fastställa om ny landslagsorganisation.

– Behovet av att göra vissa förändringar organisatoriskt framkom i och med VM i Malaysia, där det på grund av de brister kring VM-tävlingens organisation tydliggjorde en del arbetsområden där vår egen landslagsorganisation måste kunna hävda sig tydligare, skriver Daniel Norrgård förbundsordförande i ett yttrande.

Förslaget om ny organisation baserar sig på synpunkter som inlämnats till det utvärderingsmöte som förbundet höll i början av juni, för att utvärdera VM satsningen på Langkawi i Malaysia. Till utvärderingsmötet inkom synpunkter från drygt 25-tal representanter från drygt 20 föreningar i landet.

Organisationen kommer att presenteras av Tävlingsrådet under slutet av juli, då även de olika platserna skall tillsättas.

– I enlighet med den praxis som råder, så entledigas alla funktionärer från sina uppdrag vid en sådan här organisationsförändring, skriver Daniel Norrgård i sitt yttrande och fortsätter, sedan är det upp till Tävlingsrådet och förbundsstyrelsen att ta ställning till de nya ansökningar som inkommer till de nya uppdragen. Det kan vara från både helt nya krafter, som från tidigare funktionärer som haft uppdrag i den gamla organisationen.

Under omställningstiden, ansvarar Tävlingsrådet för alla kontakter åt landslaget inför stundande EM i slutet av september.

Förbundsstyrelsen framförde vid sitt möte slutligen också en stort tack till avgående förbundskaptenen Robin Lindén och övriga funktionärer för sitt arbete med landslaget.

 

 

Fler inlägg

Sweden Junior Open Cup i Lomma

Helgen den 2-4 februari arrangerade SMTF tillsammans…

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för…

Protokoll från styrelsemöte januari 2024

Nu finns mötesprotokollet från januari månad tillgänglig…

Kommande events

february

No Events

march

09mar12:4620:46Allstars Fight NightSolna

april

06apr12:4920:49SFG Muay thai battleGävle

Detta är SMTF

Svenska Muaythaiförbundets styrelse är vald av medlemmarna och arbetar för att organisera och främja sporten och tillgodose sina medlemmars intressen.

SMTF är anslutna till det internationella förbundet IFMA (International Federation of Muaythai Associations) som består av 130 medlemsländer fördelat på samtliga kontinenter. IFMA tilldelades fullt erkännande av IOC (International Olypmic Committee) under 2020 efter att ha varit delvis erkända sedan 2016 (mer information finns här).

Därmed tilldelades muaythai en plats vid The World Games som arrangeras var fjärde år. På grund av covid-19 har TWG flyttats fram från 2021 till 2022 då det arrangeras i Birmingham, USA.

Under 2021 beslutade EOK (Europeiska Olympiska Kommittéen) att muaythai utgör en av sporterna vid European Games 2023.

Läs mer

Nyheter från SMTF

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för deltagande i JSM-2024 Medgivande-fran-malsman-galler-alla-juniorer 

SMTF genomför utbildningshelg i Luleå

Som en del i SMTF satsning att öka den geografiska…

SMTF - månadsrapport december 2023

Nu finns SMTF:s rapport från december ute. Månadsrapport december 2023…

Kontakta oss

info@muaythai.se

Adress

Ölandsgatan 42, 3 tr
116 63 Stockholm