Ett år har avlöpt och boken stängs för 2021. 

Det går knappast att summera året utan att nämna pandemin men trots begränsningar och restriktioner har vi tillsammans åstadkommit en hel del. Vi har genomfört ett mästerskap för seniorerna i Göteborg och våra juniorer utkämpade sitt mästerskap i Varberg. 

Muaythai har blivit erkänd som en olympisk sport av IOK och kanske är vi snart med på vårt första Olympiska Spel. Såklart finns ännu en del arbete kvar att göra härvidlag men det är onekligen väldigt spännande för vår sport.

Vi är stolta och glada över att så många klubbar runt om i landet har mäktat med att arrangera tävlingar alla restriktioner till trots. För att lindra och stötta har förbundet gått in med ekonomiska bidrag som kompensation för publikbegränsningar. 

Tävlingsåret avslutades med senior-VM i Bangkok där våra svenska fighters på ett mycket förtjänstfullt sätt deltog och kom hem med medaljer i samtliga valörer. 

Nu blickar vi framåt och hoppas på ett 2022 med massor av aktiviteter, utbildningar, tävlingar där vi tillsammans får sporten att växa. 

Gott nytt år önskar SMTF!