IFMAs årsmöte 19 augusti med delegater från de flesta medlemsländerna världen om kom att fokusera mycket på strävan mot ett godkännande av muaythai som olympisk idrott av IOK och vilka steg som ska tas för att nå det målet de närmaste åren.

mötesglad

Pernilla Johansson och Kasra Ashami på årsmöte.

 

Pernilla Johansson och Kasra Ashami befann sig på plats för att representera Sverige. Pernilla valdes in till IFMAs executive board, där 20 delegater totalt världen över ansvarar för att driva organisationen. En viktig och ärofylld position, om än sannolikt krävande. Hon fick även en hedersomnämning för sitt arbete med IFMA Female Commission.

tack

Daniel Norrgård, Pernilla Johansson och IFMAS ordförande Dr. Sakchye Tapsuwan.

 

Förutom diverse andra event- och organisationspresentationer hamnade fokus förstås även på nästkommande års VM som arrangeras I Jönköping. På plats fanns Daniel Norrgård och Jonas Elfving som informerade vidare kring planerna och lyckönskades av IFMAs styrelse.

jönköping

Information hölls om VM 2016 i Jönköping.

Vid en galamiddag samma kväll fick David Berndt från TIP/VBC äran att motta en gyllene mongkong, då Martin Holm, vår svenska stjärna som tyvärr lämnade oss I förtid, valts in i Hall of fame vid sidan av bl a Ramon Dekkers.

david

David Berndt med Martin Holms gyllene mongkong.

 

Foto: Daniel Beronius