Det blir JÖNKÖPING som blir värdstad för VM 2016 i Muaythai.

Sedan överläggningar med intresserade städer och arrangörsbolag tillsammans med Svenska Muaythaiförbundet, valdes Jönköping ut som värdstad för VM 2016. Det var en hård konkurrens mellan flera städer, men valet föll slutligen på Kinnarps Arena i Jönköping där SHL-laget HV71 tillsammans med Jönköping Stad erbjöd en bra kompakt Arena lösning med alla funktioner under ett tak, logistiken inom och utom staden, hotellen intill och nära Arenan och en väl genomtänkt organisation och ekonomi.

VM kommer att starta lördagen 21 maj och pågå till 31 maj 2016.

På Arenan kommer man att kunna boka endagsbiljetter, och biljetter för hela turneringen. Det kommer också att gå att boka loger för föreningar, företag och större sällskap, med eller utan matservering i den egna logen.

Redan från och med april 2015 kommer man att via arrangörens hemsida kunna börja boka biljetter för tävlingen och hotell. Även kommande utbildningar kommer att kunna bokas.

Även hotell kommer att kunna bokas genom arrangören till reducerade priser om man tillhör en förening inom RF (med extra rabatter för föreningar som ingår i SMTF).

 

VÄL MÖTT TILL ETT FANTASTISKT VM-EVENT I JÖNKÖPING 2016 !!

 

// Förbundsstyrelsen

 

Intresserade volontärer för SMTF kan redan nu börja sända intresseanmälan på vm2016@virda.se