Så nu är det bara dagar kvar till det Svenska mästerskapet för juniorer i Falun.
Som vi tidigare har utannonserat så är det Dalarnas Muaythai som står för arrangemanget men förbundet har också valt att skicka upp ett gäng ytterst kompetenta domare bl.a. Teemu, Tommy, Mats och Jimmy.
Domarna ackompanjeras av Smtfs Talangansvarige Joakim Karlsson som kommer att finnas på plats för att ta ut juniorlandslaget som senare ska få följa med till Vm i Malaysia i maj.
Per “Pelle” Bånghäll kommer även han att representera Smtf som Tävlingsansvarig och han kommer att ansvara för invägning, lottning och sekretariatet.
Kompetensen på årets Jsm är mycket god och Smtf har full tillit på de utvalda förbundsrepresentanterna och är övertygade om att det kommer att bli ett lyckat event.

Invägningen kommer att ske mellan klockan 08.00 – 10.00 på Hotell Scandic lugnet på Svärdsjögatan 51. Vi jobbar med att få tillgång till hotellets bastu och träningslokaler från kl 06.00, men inget säkert besked kan i dagsläget lämnas ifrån Scandic.

Läkarundersökningen kommer den precis som invägningen att ske på hotellet mellan klockan 10.00 – 11.30.

Efter att de klassiska kontrollerna är avklarade på hotellet, så rör vi oss vidare till Phichets och Dalarnas Muaythais lokaler på Timmervägen 8-10.
Kl12.00 och väl på plats i tävlingsarenan , kommer vi att ha domar och fightergenomgång där vi släpper på fightcardet och gällande regler.

Vänligen notera att man måste kunna styrka sitt svenska medborgarskap med antingen pass eller annan giltig Id handling. Orsaken till att behörighet ska styrkas är, att vi måste kunna säkerställa att de som ställer upp i Jsm, är behöriga att tas ut till det Svenska landslaget.
IFMA har krav på alla deltagande länder att de endast får ställa upp med medborgare i respektive land.

Väl mött!

SMTF

 

 

/ Tommy Hansen