Karolina Israeli var en av våra förbundsrepresentanter på plats i Bangkok, och här berättar hon lite om sig själv:

“Min roll under Royal World Cup var som svensk representant för IFMA Female Commission. Jag deltog på årsmötet och var med i en arbetsgrupp bestående av representanter från hela världen som tillsammans med UN Women jobbar med jämställdhetsfrågor inom vår idrott. “HeforShe, Stop the violence against women and girls” heter en kampanj som Female Commission jobbar med just nu. Sverige har mycket att bidra med då vi har kommit långt i vårt land på den fronten om man jämför med hur det ser ut på andra håll. Utöver detta har jag tillsammans med Simon Ebers representerat Frysbox, Sveriges sociala initiativ inom ramen för Sport is your gang, då det är det jag jobbar med till vardags.

Mitt intryck av resan har varit spännande och roligt. Det är fantastiskt att få träffa så många engagerade människor som jobbar med thaiboxning som ett socialtv erktyg för att fånga in och hjälpa unga över hela världen. Väldigt inspirerande.

Sen var det såklart jätteroligt med alla svenska medaljer och att svenska laget gjorde så bra ifrån sig under tävlingarna!”

Karolina tillsammans med Pernilla Johansson, förbundsordförande, och Lena Olsson, förbundskassör.

Karolina tillsammans med Pernilla Johansson, förbundsordförande, och Lena Olsson, förbundskassör.

 

Text och bild: Daniel Beronius