Muaythaiförbundet söker en arrangör för SM-kvalet 2013. Finalerna kommer likt förra året gå på SM-Veckan som detta år går i Falun mellan 21–27 januari.  Förbundet har bokat 2 dagar 26-27/1 för finaler, men det kan bli ändring då planeringen inte är klar.

Kvalet kommer vara som tidigare år då vår digitala matchbok inte är klar och utan den kommer det skapas många fel. Så förbundet väljer alltså att avvakta i frågan att endast ge de åtta bästa chansen att deltaga vid SM då vi tror att dett annars hade skapat klagomål.

SM kommer alltså genomföras med öppen anmälan där manliga boxare i ska ha genomfört minst 5 C-klass (dvs. fullkontakt) matcher i muaythai. I dam-klass räcker det med 3 matcher i C-klass i muaythai. OBS. det är alltså muaythai fullkontaktsmatcher som gäller och inget annat.


Krav på arrangör
: God organisation, 2 godkända boxnings ringar, Bastu för dam och herr, omklädningsrum för ca 120 boxare, våg.
Anmälnings avgifter tillfaller förbundet. Övriga intäkter tillfaller arragören.
Förbundet står för: Alla domarkostnader (resa+logi) samt läkarkostnader.Förslag på helger att genomföra förkvalet är 5-6/1 eller 12-13/1 Förbundet kommer under hösten med ett klart besked om när finalerna ska genomföras.Ni som är intresserade anmäl intresse till: