Svenska Muaythaiförbundet vill härmed inbjuda dess medlemmar till Steg 1-utbildningar i Jönköping 20-21 April samt 10-11 maj i Lund. Steg 1-utbildningen är en grundutbildning för tränare och instruktörer. Mer information om detta finner du i artikeln.

Tillsammans med Heavy Hands i Jönköping och Real Fighter i Lund kommer vi nu alltså att hålla ytterligare Steg 1-utbildningar. Dessa platser har för att öka spridningen på utbildade instruktörer ifrån olika delar av landet.
 
Utbildningen är precis den samma som den vi höll på Bosön tidigare under Marsmånad. Upplägget är ett teoripass med nyttig info från förbundet med lite tips hur ni kan utveckla er förening samt tre praktiska pass med Jocke Karlsson och Jörgen Kruth. Diplom/Certifikat erhålls efter avklarad utbildning. Steg 1-utbildningen är perfekt för de klubbar som är nya eller har nya tränare som ni vill höja som instruktörsnivån på. Max tre personer/klubb (ni kan önska fler platser men, dessa tillfogas endast i mån av plats) kan anmälas till utbildningen.

Anmälan sker till:
senast den 7 april (OBS. först till kvarn gäller) glöm inte meddela vilken plats ni vill gå utbildningen på.
Anmäl med namn på kursdeltagare samt klubb, helst sker anmälan klubbvis. Klubben MÅSTE vara medlem i Svenska Muaythaiförbundet.

Kostnad: 1000 kr/person (faktureras kort efter anmälningstiden löpt ut och är INTE återbetalningsbar)
Logi, mat och liknande får ni ordna med själva. Vi självklart dock att hjälpa till med ett par tips på näraliggande boende.

Eventuellt kommer det att anordnas en domarutbildning på söndagen den 22 april i Jönköping.

Inga förkunskapskrav behövs men det är viktigt att ditt/ert mål är att leda grupper i muaythai.
 
Välkomna!
Svenska Muaythaiförbundet i samarbete med Heavy Hands och Real Fighter Lund.