Förbundet söker nu efter en ny Utbildningsansvarig.

Som ansvarig för Utbildning inom förbundet, kommer Du att arbeta  ideellt i ledande ställning, med egen budget, att planera och utveckla utbildningarna inom svensk Muaythai.

Det handlar framförallt om att fortsätta arbetet med att utveckal de populära Steg-utbildningarna, men även lägga upp strategier för att kunna möta de kommande nya utbildningsfaserna som beslutas internationellt, t.ex. IGLA programmet.

Till Din hjälp kommer Du att få rekrytera en kommitté om ytterligare 4 ledamöter, som tillsammans med Dig kommer att utgöra Förbundets Utbildningskommitté.

Det är Du och kommittén som sedan i planeringen utser och gör avtal med olika utbildare inom idrotten och förbundets verksamhet.

.

– Vi tror, Du har ett brinnande intresse för vår idrott Muaythai, och vill vara en viktig del av den historia vi skall skriva i framtiden, alltefter som vårt förbund växer sig starkare tillsammans med vår allt större idrott Muaythai.

– Vi hoppas, att Du gärna har tidigare erfarenheter av utbildning och ledarskap.

– Vi vet, att Du är medlem av en till Förbundet ansluten förening, och att Du har tiden och viljan att delta i Förbundsarbetet på en rikstäckande nivå.

.

Inkom med Din ansökan snarast möjligt. Rekryteringen kommer att vara öppen tills platsen tillsatts.

Ansökan skickas till förbundsordföranden Daniel Norrgård , muaythai@virdax.com

 

// Förbundsstyrelsen