Tävlingskalender

Håll koll på förbundsevenemang & klubbtävlingar

Skapa evenemang

Här kan du lägga till din klubbs tävling.

Tävlingskalender

Håll koll på evenemang & klubbtävlingar här.

Verksamhetsplan 2020

Svenska muaythaiförbundet

Domarkommittén

2-3 stycken domarkurser planeras att genomföras under året samt därtill att assistera under tränarutbildningarna. Domare ska likt tidigare år skickas på träning och utbildning på VM, EM och jVM. Den svenska domarkåren håller en hög nivå sett till standarden internationellt och vi kommer att arbeta för att detta bibehålls. Vidare kommer vi att försöka få till underlag till en riktad ringdomarkurs.

Utbildningskommittén

Under året planeras det för fler stegutbildningar geografiskt spridda över hela Sverige. Målet för året är att förbättra våra utbildningar beträffande både pedagogik och träning/innehåll. Vi ämnar genomföra till antalet fler utbildningar årligen och dessa med högre standard.

Landslagsrådet

Landslaget planerar återigen för ett händelserikt år med senior-VM i Abu Dhabi 5-13 juni, samt EM och jVM där IFMA ännu inte har annonserat var dessa kommer att hållas. Om möjlighet till deltagande i andra internationella turneringar dyker upp så kommer vi att överväga det.

Medicinska rådet

Flera saker planeras att ses över kring tävlingar, landslag och allmän hälsa bland medlemmar i vårt förbund. Vidare finns det behov av att kartlägga landslagets mentala hälsa samt grundläggande kunskaper om nutrition vid elitidrott.

Mångfald- och jämställdhetskommittén

Som en del i ett kvalitetssäkrande av förbundets verksamhet bör även förekomsten av eventuella sexuella trakasserier kartläggas.

Internationella rådet

Internationella rådet kommer att fortsätta arbeta internationellt och bibehålla en stark position i IFMA och WMC Executive board.

Styrelsen

Styrelsen kommer att fortsatt arbeta för att bredda organisationen och vid behov delegera uppgifter till medlemmar utanför styrelsen, för att med det kunna hantera ett större medlemsantal och därmed ett större förbund och verksamhet.
Förbundets websida kommer att fortsätta utvecklas och nyheter, relevanta länkar etc kommer även att publiceras på SMTFs Facebook samt Instagramkonton.

SMTF Styrelse gm Nicole Kaiser

Fler inlägg

Sweden Junior Open Cup i Lomma

Helgen den 2-4 februari arrangerade SMTF tillsammans…

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för…

Protokoll från styrelsemöte januari 2024

Nu finns mötesprotokollet från januari månad tillgänglig…

Kommande events

february

No Events

march

09mar12:4620:46Allstars Fight NightSolna

april

06apr12:4920:49SFG Muay thai battleGävle

Detta är SMTF

Svenska Muaythaiförbundets styrelse är vald av medlemmarna och arbetar för att organisera och främja sporten och tillgodose sina medlemmars intressen.

SMTF är anslutna till det internationella förbundet IFMA (International Federation of Muaythai Associations) som består av 130 medlemsländer fördelat på samtliga kontinenter. IFMA tilldelades fullt erkännande av IOC (International Olypmic Committee) under 2020 efter att ha varit delvis erkända sedan 2016 (mer information finns här).

Därmed tilldelades muaythai en plats vid The World Games som arrangeras var fjärde år. På grund av covid-19 har TWG flyttats fram från 2021 till 2022 då det arrangeras i Birmingham, USA.

Under 2021 beslutade EOK (Europeiska Olympiska Kommittéen) att muaythai utgör en av sporterna vid European Games 2023.

Läs mer

Nyheter från SMTF

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för deltagande i JSM-2024 Medgivande-fran-malsman-galler-alla-juniorer 

SMTF genomför utbildningshelg i Luleå

Som en del i SMTF satsning att öka den geografiska…

SMTF - månadsrapport december 2023

Nu finns SMTF:s rapport från december ute. Månadsrapport december 2023…

Kontakta oss

info@muaythai.se

Adress

Ölandsgatan 42, 3 tr
116 63 Stockholm