Tävlingskalender

Håll koll på förbundsevenemang & klubbtävlingar

Skapa evenemang

Här kan du lägga till din klubbs tävling.

Tävlingskalender

Håll koll på evenemang & klubbtävlingar här.

Verksamhetsplan 2020

Svenska muaythaiförbundet

Domarkommittén

2-3 stycken domarkurser planeras att genomföras under året samt därtill att assistera under tränarutbildningarna. Domare ska likt tidigare år skickas på träning och utbildning på VM, EM och jVM. Den svenska domarkåren håller en hög nivå sett till standarden internationellt och vi kommer att arbeta för att detta bibehålls. Vidare kommer vi att försöka få till underlag till en riktad ringdomarkurs.

Utbildningskommittén

Under året planeras det för fler stegutbildningar geografiskt spridda över hela Sverige. Målet för året är att förbättra våra utbildningar beträffande både pedagogik och träning/innehåll. Vi ämnar genomföra till antalet fler utbildningar årligen och dessa med högre standard.

Landslagsrådet

Landslaget planerar återigen för ett händelserikt år med senior-VM i Abu Dhabi 5-13 juni, samt EM och jVM där IFMA ännu inte har annonserat var dessa kommer att hållas. Om möjlighet till deltagande i andra internationella turneringar dyker upp så kommer vi att överväga det.

Medicinska rådet

Flera saker planeras att ses över kring tävlingar, landslag och allmän hälsa bland medlemmar i vårt förbund. Vidare finns det behov av att kartlägga landslagets mentala hälsa samt grundläggande kunskaper om nutrition vid elitidrott.

Mångfald- och jämställdhetskommittén

Som en del i ett kvalitetssäkrande av förbundets verksamhet bör även förekomsten av eventuella sexuella trakasserier kartläggas.

Internationella rådet

Internationella rådet kommer att fortsätta arbeta internationellt och bibehålla en stark position i IFMA och WMC Executive board.

Styrelsen

Styrelsen kommer att fortsatt arbeta för att bredda organisationen och vid behov delegera uppgifter till medlemmar utanför styrelsen, för att med det kunna hantera ett större medlemsantal och därmed ett större förbund och verksamhet.
Förbundets websida kommer att fortsätta utvecklas och nyheter, relevanta länkar etc kommer även att publiceras på SMTFs Facebook samt Instagramkonton.

SMTF Styrelse gm Nicole Kaiser

Fler inlägg

SMTF - månadsrapport mars 2024

Nu finns SMTF:s rapport för mars tillgänglig.…

SMTF - månadsrapport februari 2024

Nu finns SMTF:s rapport för februari tillgänglig.…

SMTF guldstipendium 2023

Sedan 2016 delar SMTF ut guldstipendium för…

Kommande events

Date

Color

April

No Events

May

04may12:4820:48Helsingborg MuaythaitävlingHelsingborg

June

No Events

Detta är SMTF

Svenska Muaythaiförbundets styrelse är vald av medlemmarna och arbetar för att organisera och främja sporten och tillgodose sina medlemmars intressen.

SMTF är anslutna till det internationella förbundet IFMA (International Federation of Muaythai Associations) som består av 130 medlemsländer fördelat på samtliga kontinenter. IFMA tilldelades fullt erkännande av IOC (International Olypmic Committee) under 2020 efter att ha varit delvis erkända sedan 2016 (mer information finns här).

Därmed tilldelades muaythai en plats vid The World Games som arrangeras var fjärde år. På grund av covid-19 har TWG flyttats fram från 2021 till 2022 då det arrangeras i Birmingham, USA.

Under 2021 beslutade EOK (Europeiska Olympiska Kommittéen) att muaythai utgör en av sporterna vid European Games 2023.

Läs mer

Nyheter från SMTF

SMTF - månadsrapport februari 2024

Nu finns SMTF:s rapport för februari tillgänglig. Månadsrapport februari 2024…

SMTF förbundsstämma 2024 - årsmöteshandlingar

Tidpunkt: Lördag 20 april kl 10:00, fullmaktsgranskning sker kl 09:30-09:55.…

Valberedningens förslag till förbundsstyrelse 2024

Valberedningen lämnar härmed sitt förslag till förbundsstyrelse för SMTF inför…

Kontakta oss

info@muaythai.se

Adress

Ölandsgatan 42, 3 tr
116 63 Stockholm