Tävlingskalender

Håll koll på förbundsevenemang & klubbtävlingar

Skapa evenemang

Här kan du lägga till din klubbs tävling.

Tävlingskalender

Håll koll på evenemang & klubbtävlingar här.

Information om återstartsstöd till medlemsklubbar

SMTF har sökt och beviljats återstartsmedel med strävan få igång mer barn- och ungdomsverksamhet och öka även tävlingsverksamheten inom vårt förbund.

Intentionen är även att få igång tävlingsverksamhet med en större geografisk spridning. De klubbar som vet att ni är där det saknas tävling har nu chansen. Naturligtvis är alla klubbar oavsett geografiskt läge välkomna att få hjälp.

Ni som förening kan nu kontakta Pelle Bånghäll på nedanstående mailadress för att få stöd och praktisk hjälp att komma igång med barn och ungdomsverksamhet och med tävlingsverksamhet. Ni kan även få tips hur ni kan utveckla det ni redan är igång med. Kanske behövs det stöd att starta samarbete med exempelvis hemkommun eller SISU idrottsutbildarna m.fl. om ni har önskemål om det. Förbundet, via Pelle, kan således nu erbjuda stöd och komma ut till er klubb en helg för att sätta igång ovan nämnda delar och stötta på plats vid första tävling men även vägleda er med förarbetet.

Tanken är att om ni bestämmer er att köra igång med tävlingsverksamhet att vi även planerar att hjälpa er hålla domarkurs dagen innan så ni får den biten på plats med. Alltså en paketlösning för att hjälpa er igång.

Projektet kommer vara igång fr.om. mars 2024 men hör av er så fort ni kan för att boka in en helg för klubbesök och ges bättre möjlighet att förbereda domarutbildning.

Stödet är kostnadsfritt och projektet betalar resor m.m. för projektledare.

Ta nu chansen i er förening att använda denna fina och unika möjlighet där ni bla kommer få hjälp på plats ute i era föreningar.

Maila projekt@muaythai.se för att boka eller diskutera möjlighet att få hjälp.

SMTF genom Pelle Bånghäll

Fler inlägg

Sweden Junior Open Cup i Lomma

Helgen den 2-4 februari arrangerade SMTF tillsammans…

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för…

Protokoll från styrelsemöte januari 2024

Nu finns mötesprotokollet från januari månad tillgänglig…

Kommande events

february

No Events

march

09mar12:4620:46Allstars Fight NightSolna

april

06apr12:4920:49SFG Muay thai battleGävle

Detta är SMTF

Svenska Muaythaiförbundets styrelse är vald av medlemmarna och arbetar för att organisera och främja sporten och tillgodose sina medlemmars intressen.

SMTF är anslutna till det internationella förbundet IFMA (International Federation of Muaythai Associations) som består av 130 medlemsländer fördelat på samtliga kontinenter. IFMA tilldelades fullt erkännande av IOC (International Olypmic Committee) under 2020 efter att ha varit delvis erkända sedan 2016 (mer information finns här).

Därmed tilldelades muaythai en plats vid The World Games som arrangeras var fjärde år. På grund av covid-19 har TWG flyttats fram från 2021 till 2022 då det arrangeras i Birmingham, USA.

Under 2021 beslutade EOK (Europeiska Olympiska Kommittéen) att muaythai utgör en av sporterna vid European Games 2023.

Läs mer

Nyheter från SMTF

Målsmans intyg inför JSM-2024

Ladda ner denna och fyll i för deltagande i JSM-2024 Medgivande-fran-malsman-galler-alla-juniorer 

SMTF genomför utbildningshelg i Luleå

Som en del i SMTF satsning att öka den geografiska…

SMTF - månadsrapport december 2023

Nu finns SMTF:s rapport från december ute. Månadsrapport december 2023…

Kontakta oss

info@muaythai.se

Adress

Ölandsgatan 42, 3 tr
116 63 Stockholm